40-годишният Христо Трендафилов от Хасково се нуждае спешно от 3 хиляди евро. Христо страда от хронична бъбречна недостатъчност от 2015 г. През годините той е бил подложен на многократни курсове на лечение, но без успех. В края на 2019 г. бъбреците му отказали напълно да функционират и се наложило да се подложи на болезнените процедури на хемодиализа, които увреждат органите му.

Младият мъж вече е в Турция с майката на съпругата си. Тя бе одобрена да му стане донор.

Благодарение на подкрепата на много хора ( семейството, роднините, приятелите, познати и непознати ), част от необходимата сума за трансплантацията беше събрана и на 16.07.2020 г., след обстойни изследвания и съвместимост с донора, трансплантацията беше извършена в Турция.

В момента Христо е в болницата и се възстановява, надява се скоро да го изпишат и всичко лошо да е зад гърба му. Сумата, която остава да съберем е 8 хиляди евро, от които 3000 трябва да се преведат на болницата до края на месеца, а за останалите допълнително ще кажат!

Отворете сърцата си и помогнете на Христо в този труден момент, за да оздравее и да бъде до семейството си! Всеки един лев, е от огромно значение!

Начините, по които можете да помогнете са:

Дарителска сметка

IBAN: BG96BPBI817010Y3789401
BIC: BPBIBGSF
Христо Трендафилов

Изпратете SMS на номер 17 777 с текст DMS HRISTO