Полицията във Варна издирва 28-годишен мъж. Иван Йорданов  за последно е забелязан в гориста местност край село Любен Каравелово, където е бил на палатка с приятели. Съобщението за изчезването му е подадено в полицията на 25.08.2019 г. в 19,40 ч., а по данни на близки, е в неизвестност от около 04:00 ч. на 25.08.2019 г. 

Иван Йорданов е около 180 см. със слабо телосложение, къса кестенява  коса и брада. Лицето му е продълговато, очите - кафяви.

Бил е облечен със синя тениска и къси панталони, зелено горнище, обут с маратонки.

На 26 август служители на ОД МВР – Варна, с помощта на служебно куче, служители от РД ПБЗН и служители то горското стопанство в село  Любен Каравелово са претърсваха района, в който за последно е забелязано лицето. В момента, група от над 40 служители на ОДМВР, служители от горското стопанство и граждани отново извършват претърсване в района. До момента Иван Йорданов не е установен. 

Апелираме към гражданите, които имат информация за местонахождението на ИВАН ЙОРДАНОВ Йорданов да позвънят на телефон 112 или да подадат сигнал в най-близкото поделение на МВР.