Бургаската полиция потвърди за жестокия побой в Айтос. Задържани са трима цигани, които са предизвикали мелето. И тримата са криминално проявени. В полицията е дал показания и приятелят на пребитото момче, който е единственият с отрицателна проба за алкохол, съобщава "Флагман".

Ето цялото съобщение от пресцентъра на ОДМВР-Бургас:

"Във връзка с медийни публикации, визиращи инцидент с 28 годишен айтозлия, възникнал след полунощ на 18.10.т.г. в района на айтоската улица „Бяло море“, уточняваме, че по образуваното досъдебно прозводство за нанасяне на телесни повреди по хулигански подбуди, за срок до 24 часа са задържани криминално проявените айтозлии - Е.Е., 22 годишен, А.И., 32 годишен и И.К., 42 годишен. Установено е, че между задържаните и потърпевшия възникнало спречкване, прераснало в сбиване, в резултат на което 28 годишния пострадал е настанен за лечение в УМБАЛ – Бургас с комоцио и фрактура на носа, без опасност за живота.

Тримата задържани също са с общи наранявания, които не са опасни. По случая са извършени множество процесуално-следствени действия, включително и разпит на приятеля на настанения в УМБАЛ – Бургас 28 годишен айтозлия / същият не е пострадал от инцидента и е бил единствения с отрицателни алкохолни проби/. Събраните до момента данни предстои да бъдат докладвани в Районна прокуратура – Айтос“.

Тумба роми пребиха студенти, дръзнали да влязат в заведение, забранено за „българи”Екшънът е станал в Айтос, младежите едва се спасяват от обезумелите мъже