Търговският център Plovdiv Plaza никога не е бил толкова звезден – едновременно на откриването на най-новата оптика присъстваха“, Дани Петканов, Теа и Ая Минкови, Наум Шопов, Михаела Маринова и куп други популярни лица превзеха търговския център Plovdiv Plaza Mall за откриването на най-новия обект на ниво 2 - Sky Optic. Изтънчен кетъринг, саксофонист и флейтистка, както и модно ревю с екзотични модели оставиха пресъздадоха европейска и бутикова атмосфера.

Шеметно откриване с много изненади, томбола и награди ще се състои и в ден неделя. Освен това днес в оптиката ще раздава автографи Дара Екимова, както и семейство Бачорски ще дойдат да поздравят новооткрития магазин.

Скай Оптик е динамично разрастващата се компания, която започва развитието си през недалечната 2015 г. Първият магазин отваря врати в град София, а в последствие обхватът на фирмата се разширява и още 18 търговски обекта в страната стартират своята дейност. Базирайки се на опита на специалисти в областта на очното здраве и поставените цели, Скай Оптик заявява своето заслужено място в оптичния бранш, отличавайки се на пазара със своята продуктова гама с над 8000 висококачествени продукта.

Тази есен в Plovdiv Plaza Mall врати ще отворят и обектите на Mango, Kiko Milano, McDdonalds и още други изненади.