Като фирма с дългогодишна история, „ТЕД-БЕД“ ЕАД е посрещала и продължава да посреща различни предизвикателства. През годините, един от международните лидери в производството, се е научил да възприема промените като единствения път напред, като начин да усъвършенства и развиват процесите и хората си.

Постоянният стремеж на фирмата за достигане на нови хоризонти е това, което поддържа духът на ТЕД!

2020 г. донесе на бизнеса невиждано досега предизвикателство в лицето на необходимостта работният процес да се преправи; да стане по-гъвкав, дистанционен, адаптивен и да намери начин да продължи напред в атмосфера на несигурност, зараждаща се икономическа криза.

"Заедно, всички в „ТЕД-БЕД“ ЕАД работихме неуморно и останахме верни на себе си - да осигурим качествен сън на нашите клиенти и да оправдаем доверието на партньорите ни, което неминуемо води и до добри резултати." - споделят от пловдивската фирма.

Благодарение на нагласата да гледа на всяка трудност като нова възможност, ТЕД стартира мащабен проект със световно утвърден партньор, еталон за качество, дизайн и иновативност в своята област.

"Увеличеният обем работа е нова възможност да разширим семейството на ТЕД. За нуждите на производството ни търсим да назначим 150 човека в следващите седмици – шивачи и шивачки, заготовчици, машинни оператори.

В ТЕД хората заемат сцената. Без нашите служители, ние не можем да бъдем това, което сме; не можем да продължим напред." 

За позициите може да се кандидатства през сайта на фирмата: https://ted.bg/karieri#proizvodstvo

както и във Facebook страницата на TED BG – Кариери (https://www.facebook.com/TEDBGhr)

Служителите могат да се възползват от безплатен транспорт, ваучери за храна, топъл обяд, частично заплатен от фирмата; както и добро възнаграждение, обвързано с постигнатите резултати.