Търсенето на търговски площи  е основен сегмент в пазара за имоти. Най- сериозен в момента е интереса към  малки обекти от 40-50 до 100 кв.м ., като инвеститорите се насочват към помещения с дългосрочни договори за наем, които дават относителна сигурност за бъдещите им приходи.  Според брокери на недвижими имоти, инвеститорите са най- често българи, които живеят в чужбина, лекари, адвокати или хора със свободни професии, които искат да вложат свободните си капитали. Най- голям е интереса към зони, в които има  силен поток от хора - пазари, хипермаркети, спирки, големи пътни артерии. 

Със своето ключово местоположение новият комплекс TOMOV PLAZA съчетава голяма част от от критериите, необходими за такава инвестиция. Комплексът, който в момента се изгражда на възловото кръстовище на бул. "Освобождение" и "Асеновградско шосе" , разполага  с огромна търговска зона на партера, където ще има супермаркет от веригата Билла, мебелен магазин, аптека, дрогерия, банка, Bar&Dinne на популярна верига, ресторант, сладкарница, детски център и занималня, фитнес със зала за танци и йога, салон за фризьорство, козметика и масажи, химическо чистене, паричен салон, офиси и  др.  Идеята е в тези търговски обекти обитателите на комплекса  и посетителите бързо и лесно да намерят най-важните стоки и услуги, без да им се налага да пътуват.  Известни брандове вече преговарят с инвеститора, който отдава търговските площи под наем, тъй като потенциалът от около 2 000 клиенти със сигурност не е за пренебрегване.  Осигурено е свободно паркиране пред всички търговски обекти на паркинг с 200 паркоместа с контрол на достъпа.

Разположен на една от най- лесно достъпни локации в града – кръстовището на булевардите „Асеновградско шосе”,  „Найчо Цанов” и „Освобождение” ,  комплексът позволява лесен  и бърз достъп до всяка точка на града , а също така бърза връзка с Околовръстното шосе и автомагистрала „Тракия”.  Деветте отделни сгради са с височина от 9 до 16 етажа и са разположени в П-образна форма, като образуват затворено вътрешно пространство, което ще бъде превърнато в 5 декара парк с детски площадки, пейки и кафе.  На всеки етаж има разположени от 3 до 6  апартамента с различни квадратури: студиа с площ от 30 до 46 кв.м.; апартаменти с една спалня с площ от 55 до 80 кв.м.; апартаменти с две спални с площ от 86 до 110 кв.м.; апартаменти с три спални с площ от 110 кв.м. . Функционални етажни разпределения, могат да бъдат адаптирани към изискванията на клиента, ако жилището е закупено сега.  За да бъдат избегнати проблемите с паркирането, инвеститорът е заложил  подземен паркинг на две нива  със  700 паркоместа и открит с 200 паркоместа.

Телефонът, на който можете да получите подробна информация, е 0879040404.

ТОМОВ ПЛАЗА – комплексът, в който всичко е на една ръка разстояниеВече има сериозен интерес към жилищата и търговските площи