Една от най-популярните певици на музикална компания "Пайнер" - Яница отменя участията си до края на седмицата, поради здравословни причини. Дали става въпрос за сезонен вирус или нещо по сериозно, обаче не става ясно. 

Фирмата излезе с официално извинение към феновете й и към собствениците на клубове. 

"Вярваме, че певицата бързо ще се възстанови и скоро отново ще бъде сред своите почитатели, за да ги зарадва с хитове. Още повече, че след броени дни Яница има специален празник. На 23 септември тя ще отбележи своя рожден ден, който й пожелаваме да посрещне в добро здраве и позитивно настроение." - пишат в Planeta.tv.

Едно от участията, което отпада е това в Bushido Club в град Пловдив. Изпълнителката щеше да излезе на сцената на клуба утре - 12 септември, но всички, които са резервивали своите места не трябва да остават разочаровани, защото за доброто им настроение ще се погрижи друга звезда на Пайнер - Теди Александрова. 

Последно Яница е пяла за феновете си в Кърджали на 6 септември, като публикува снимки от купонджийската вечер. От тогава тя няма постове в профила си, което подсказва, че вероятно здравословното й състояние се е влошило след това.