
Истински пир за сетивата сътвориха тримата топ готвачи, които миналата вечер гостуваха в "Сол и пипер". Капитанът на Националния кулинарен отбор Милен Панев, Владимир Тодоров - носител на титлата Готвач на България за 2016 г., и най- успелият български сладкар Юри Балталийски гостуваха под тепетата по покана на шеф Николай Боруков.
Тримата приготвиха истинска гурме вечеря за ценители, а гостите, които си бяха запазили места седмица по-рано, опитаха изискано тристепенно меню, което включваше бонбон от сирене с филм от малини, салата от крем Фреш, сьомга стил Гравлакс с кремю от червено цвекло и цвят от лайка и ниско температурно готвено телешко с конфитиран чесън, фрита от картофи и тиквички с френски зелен боб,сервиран със сос "Еспаньол".
Черешката тортата бе шоколадовата сфера, украсена с истинско злато, заобиколена с захаросани кестени,гъба от кисело мляко и бадемов Паркин, пулверизира на с Амарето ди сароно ,полята с горещ шоколадов сос.
Още от категорията
Виж всички
Инфлуенсърката Михаела изненадващо напусна Big Brother


Поредна порция номинирани за изгонване от Big Brother
Акценти
Виж всички



Изведнъж стана ясно, че са пълни идиоти


Над 3000 деца минават месечно през Детското спешно в Пловдив



Темите на Traffic News
