Ябълката на раздора се изтъркаля в светските среди и точно като в древногръцкия мит не знаем какви ще са последствията от големите спорове и дребните  спречквания. Понякога всичко отшумява, а друг път се стига до фатален край.

Старт на големите раздори в светските среди дадоха Валери Божинов и Биляна Дол. На  8 юли бившата изгора на българския футболист призна за раздялата им в тъжен пост в личния си профил в Инстаграм. Тя обяви, че една от причините да се разделят са изневерите на футболиста. Сръбската красавица не остави и помен в социалните мрежи от Божинов, дни след като обяви раздялата си с него тя изтри всички снимки свързващи я с него.

Колоритната двойка споделяше любовта си повече от 3 години, двамата обиколиха много екзотични места, отпразнуваха първи юни заедно с дъщерята на Божинов и нейната майка – Николета Лозанова в Дубай.

Броени дни след раздялата на футболиста последва раздор и във връзката на Кубрат Пулев и Андреа. Певицата обяви за раздялата си с боксьора като пусна съобщение във фейсбук, което звучи така: “Твърде млада съм, за да се женя и твърде голяма, за да бъда разигравана в детски игрички - наслаждавам се на необвързания живот”. Любовта между двамата продължи повече от 12 години, като той многократно обяви прид медиите, че иска деца.

Проблемите между дваматазапочнаха след скандала между Кобрата и американската репортерка Джени Суши. Припомняме, че в интернет пространството се появи скандално видео, в което Пулев целуна репортерката, докато тя му взимаше интервю след негов мач. Не след дълго се появиха нови слухове, че нашенския боксьор си има нова приятелка, с която вече живее на семейни начала. Връзката му със Стелиана продължавала от близо две години, пишат българските медии.

Разделите между светските двойки не спряха до тук. Сследващите които разбиха мита за вечната любов бяха Софи Маринова и нейния съпруг Гринго. Влюбените се разведоха само 4 месеца след пищната сватба, която вдигнаха през март. Появиха се слухове, основната причина за раздялата между двамата е, че вече бившия мъж на певицата и посягал.

Любовта между двамата пламна през 2015, те дълго време обмисляха своята сватпа на по-ранен етап от връзката си, но плановете им бяха осуетени, когато Гринго влезе в затвора. След като любимия на Софи се споразумя със Софийския градски съд ,тя го очакваше с отворени обятия пред портите на Централния софийски затвор.

 

Черешката на тортата дойде с раздялата на една от най-стабилните двойки в България, доктор Ангел Енчев и неговата годеница Теди Велинова. И те като всички остани избраха социалните мрежи, за да обявят раздялата си. След 8 години съвместно съжителство и безрезервна любов, която и двамата демонстрираха ежедневно, новината за края на тяхната връзка дойде като гръм от ясно небе.

Пластичният хирург предложи брак на своята любима по един от най-романтичните и класически начини.Той и падна на коляно в Рим, като по този начин отбелязаха и годишнина от началото на връзката си. Нещата така и не стигнаха до сватба, но имат две деца – синът им Филип и дъщеричката им София.

След краха на тяхната връзка, бившата моделка изтри от живота си всичко свързващо я с бившия и годеник, включително и всички снимки от профила си в инстаграм.

 

Последните дни се говори и за раздялата на още една дълго коментирана двойка, а именно изпълнителя Венци Венц и неговата годеница - Пепи. След като в социалните мрежи изтече клип на който се вижда Венци Венц и неговия дългогодишен приятел и партньор - Павел, а между тях лежи полугола проститутка. Кадрите са заснети в Дубай, където дуета снима клип към новата си песен. Към момента и двамата се въздържат от коментар във връзка със скандалния клип, времето ще покаже дали и те ще отхапят от ябълката на раздора.

Рап изпълнителя предложи на бившата адреналинка да споделят остатъка от живота си през 2017 година. Двамата документираха кадрите от годежа си във видеото към песента му „Любов”. Заветното „Да” бе на върха на айфеловата кула. От няколко месеца двамата са горди родитела на малката им дъщеричка - Агуая.