Басейните винаги са били най-близкият спасител от летните жеги, а през последните години те се превърнаха в местата, задоволяващи всичките ни нужди за плуване, хапване и пийване.

Изберете си шезлонг, поемете си дълбоко дъх и нека мързеливите дни да започнат сега, тъй като нов и модерен плувен комплекс отвори врати само на 40 км от град Пловдив.

В прегръдките на гориста местност Адата е разположен Parvomay Aqua – истински прохладен оазис за летни емоции и релаксиращи преживявания. 

Разхлаждащото изживяване около и във водата е още по-прекрасно, когато можем да се наслаждаваме и на свеж планински въздух, а Parvomay Aqua комбинира именно това. 

Звучи примамливо, нали? И това не е всичко...  

На терена, който разполага с 400 места за посетители, има голям басейн и воден pool bar, където това лято ще се случват най-мощните плажни партита. 

В близост до тях е и специалният детски басейн, който осигурява спокойствие и гарантирани забавления за най-малките.

На разположение на посетителите са 15 на брой луксозни шатри, както и куп удобни шезлонги с чадъри, около които е посипан кадифен пясък, придаващ изцяло усещането за море. 

Черешката на тортата е джакузи с иновативен дизайн, в който имате възможност за секунда да се отпуснете и да се насладите на релаксиращ воден масаж, който ще ви обгърне в хиляди мехурчета. 

На няколко крачки от басейна е позициониран и просторен ресторант, където всеки посетител на комплекса има възможност да разхлади страстите със свежа напитка и да подари наслада на небцето си с вкусна храна.

Сред топ предложенията от бийч менюто на Parvomay Aqua, които за нищо не света не бива да пропускате, попадат студените лимонади, разнообразни коктейли и ароматни наргилета. 

Екзотичената атмосфера изцяло допълват палмови дървета, цветни барбарони и дървено корабче, локализирано насред водата. 

Плажно волейболно игрище и зони за релакс също допринасят за приятното прекарване, а за всички малчугани на разположение е и голям детски кът с много пързалки и катерушки. 

Пълно удобство гарантира и огромен паркинг в непосредствена близост до плажния комплекс, където може да оставите автомобилите си, докато събирате бронзов загар. 

Телефон за резервации: 0999-860-860