Екзотични и различни партита завладяват Пловдив в разгара на лято 2020. Най-горещото сред тях ще бъде още утре вечер, в райската градина - Morado Premium Club!

Във вторник (21.07), клубът дава старт на тематични куба-салса, меренге, бачата и латино партита, а специален гост ще бъде кубинската звезда Алфредо Торес.

Един от най- усмихнатите и разчупени артисти нашумя в България не само с уникалните си танци, но и с таланта си на шоумен. Латино иконата обещава да пренесе всички посетители в света на Куба с голяма доза хавана-тропикана настроение и огнени ритми. 

Алфредо не остава незабелязан, където и да отиде и винаги успява да прикове вниманието към себе си! Страхотна шоу програма, хубава музика, цветни коктейли и ароматни наргилета ще допълват изцяло настроението на гостите в различното място под тепетата - Morado Premium Club

Заведението дава заявка за екзотични, различни и интересни вторници, а вие не пропускайте да се заредите с доза летни емоции и да станете свидетели на една невероятна и много разчупена програма. 

Партито в събота вечер също ще бъде култово и незабравимо! Гост в Morado Premium Club ще бъде DJ MILEN - един от представителите на World Up Studio и резидент на култовия Bedroom Club. Той няма нужда от повече представяне, тъй като името му говори достатъчно за него – феновете му са многобройни, а парчетата му се слушат в едни от най-култовите нощни заведения. 

Освен с горещи тематични вечери и много гост-артисти, през лятото на 2020 Morado Premium Club предлага уникален дизайн, иновативни модни решения и обслужване на отлично ниво. 

В няколко поредни седмици райската градина на Пловдив ще представи новата си концепция, като дава заявка да промени нощния живот в града на седемте тепета и не само. 

Вторият етаж на заведението, с централна гледка към Пеещите фонтани, ще се сдобие със сцена, на която през следващите месеци ще се качат едни от най-нашумелите диджеи и артисти от поп и хип-хоп сцената. 

Палитра от вкусове и аромати - новото и изключително богато меню на емблематичния клуб също е един истински шедьовър!

Шеф готвачът на Morado Premium Club и екипът разказват кулинарна приказка чрез специално подбрани комбинации на добре познати вкусове, като залагат на качествените продукти, пресни и естествени подправки и внимание към детайла. 

Интересни коктейли, отбрани алкохолни напитки и наргилета с висококачествени вкусове също са част от предложенията в новото меню на заведението. 

Разположен в сърцето на Пловдив, на ул. Авксентий Велешки 19, Morado Premium Club e точното място, където да отпразнувате вашия специален ден, независимо дали говорим за рожден ден, имен ден, моминско или ергенско парти. 

Телефон за резервации: 0896-665-213