Хората обичат да се хранят навън, a след дългата пауза жаждата за вкусни кулинарни предложения и срещи с приятели е още по-голяма. 

Едно от местата, което за отрицателно време се превърна в любимо на пловдивчани и гости на града, несъмнено е "SOHO Day & Night"

С настъпването на летния сезон, ресторантът залага на нова концепция, избирайки да акцентира върху сезонните вкусове и флиртувайки с класическите аромати.

Със свежия си интериор, изграден от топли цветове и приятната лятна градина, заведението създава така желаната атмосфера и предлага бягство от забързаното ежедневие.

"SOHO Day & Nightпостоянно изследва света на кухнята и променя менютата си, за да предложи напълно ново изживяване на своите клиенти. 

Лятното меню на ресторанта ще ви съблазни с куп апетитни ястия и невероятни десети, приготвени от шеф Байрев и неговия екип.  Продуктите за всяко кулинарно изкушение са старателно подбрани и с доказано високо качество на производство.

Ако предпочитате нещо леко и здравословно, изберете салата "Lady fit", бейби спанак с грозде и бри или пък микс свежи салати с плодове, ядки и българско краве сирене с трюфел. 

Сред новите предложения ще откриете и предястия като артишок на барбекю с прошуто, тартар от тон и сьомга с кимчи сусам и авокадо паста, българско краве сирене с трюфел, боров мед, смокини и ядки, сирене бри в криспи кора със смокини, орехи и карамелизирана цикория, както и полента със скаморца, гъба булка и панчета.

Основните специалитети, които за пръв път са част от менюто на ресторанта са галантин от пилешко месо с дюксел от диви гъби върху ризото с артишок и конячен сос със зелен пипер, патешка талята върху черен ориз със сушени плодове и сос от портокал и калуа и за финал свинска рибица с билкова коричка, мус от пащърнак и грейви сос с трюфел. 

От "SOHO Day & Night" са помислили и за всички любители на барбекюто. Не пропускайте да поглезите сетивата си с агнешки френч рак с пюре от грах, аспержи и сос от мерло и сини сливи, вариация на стек оскар или агнешки лолипоп със свежи салатки, пъдпъдъчи яйца и репички. 

Заведението предлага и богато суши меню, паста и ризото. 

Сред десертите ще откриете панакота с шам фъстък и хайвер от лимон, крем брюле, френска селска торта и суши муши.

Обедно меню на достъпни цени, пък ви очаква от вторник до петък между 12:00 и 15:30 часа.

Насладете се на магията на "SOHO Day & Night", изпълнено с удобства и позиционирано в успешно избраната локация - мегакомплекса 7POINTS

За резервации: +359 879 68 68 68