Жена тормози пловдивчани с плач и зловещи крясъци

28.09.2023 20:30 11414 0
Жена тормози пловдивчани с плач и зловещи крясъци

Жители на Пловдив се събуждат с "екстри" - крясъци и плач, пише GlasNews.

Елвира Господинова написа в социалната мрежа Фейсбук, че всяка сутрин около 5:00 ч. мъж плаче и крещи по улиците на Пловдив, докато върви.

"Първият път си помислих, че се е случило нещо и излезнах на терасата с телефон при нужда да се обадя на 112. От дърветата, за жалост, нямаше видимост", написа тя.

В поста си тя посочва, че гласът е отшумял, което я накарало да си мисли, че крясъците са от човек, който е в нетрезво състояние.

"Но тази случка се повтаря много често. Дори и при затворени прозорци се чува. Крещенето е сякаш човекът е в агония от болка - стресиращо е да се будиш постоянно по този начин. Не се разбира какво говори", отбелязва Елвира и уточнява, че това се случва в квартал "Мараша", в близост до "Спиди" на ул. "Христо Чернопеев" 5.

Под публикацията на младата жена заваляха коментари, от които става ясно, че лицето, което крещи по улиците и буди пловдивчани не е мъж, а жена.

"Това е жена, живея близо до училището и я чувам, но през деня. Мисля, че псува. Безобидна е, май само крещи", написа Лиляна Ангелова.

Някои от коментиращи изразиха предположение, че жената, която крещи по улиците, вероятно страда от психично разстройство.

"Жена е. Явно с психични проблеми", коментира Радослава Пройчева.

Появи се и видео, на което се вижда как жена изрича на висок глас нецензурни изрази, докато върви по тротоар. Предполага се, че именно това е жената, която буди пловдивчани с крясъците си.

Кадри: Пепо Илиев

Стефан Манлиев пък твърди, че почти всеки ден вижда въпросното лице в района на булевард "Копривщица".

"Всеки път крещи едно и също. Преди около месец беше седнала на една от пейките пред пощата на Пещерско и седя там (крещейки същото) повече от час", написа мъжът.

Какво може да се направи за жената, че да спре да тормози пловдивчани със зловещите си крясъци - може би компетентните организации трябва да отговорят на този въпрос.

 
 
Изпрати новина