Нарушена пътна настилка заради липса на павета се превърна в опасност за шофьорите в Смирненски. Огромната дупка, която се е образувала, се намира на бул. Копривщица след ул. „Никола Чернишевски“, точно до пешеходна пътека. За това сигнализира читател на TrafficNews, който като по чудо се е разминал без щети по автомобила си.

От кадрите изпратени до медията ни се вижда, че мястото е обезопасено с дървена клонка и таз от автомобил – вероятно от шофьор станал жертва на дупката. Освен, че може да нанесе сериозни щети по нечии автомобил, участъкът в момента е опасен и поради факта, че мястото трябва да се заобикаля от шофьорите, като те се принуждават да навлизат в платното за насрещно движение. Това естествено представлява заплаха и за пешеходците, които преминават през близката пешеходна пътека.

Трафикът по булеварда е доста натоварен през цялото денонощие и нуждата от заобикаляне на дупката бави шофьорите, което води и до задръствания в пиковите часове на деня.

„Надяваме се дупката да бъде оправена във възможно най-кратки срокове, за да не се стига до повече инциденти”, коментират шофьорите.

Пред медията ни изпълняващият длъжността кмет на район "Западен" Георги Георгиев заяви, че дупката ще бъде оправена най-късно до края на утрешния ден.