Псевдо дрифтъри продължават да демонстрират „шофьорските си умения” по пловдивските булеварди. Поредното клипче, в което шофьорите се хвалят с действията си, е публикувано в социалната мрежа Тик Ток.

На видеото, качено в платформата от потребителят „Georgi” се вижда как автомобили от марката „Мерцедес”, „Порше” и „БМВ”, дрифтят и шофират на зиг-заг по пловдивските булеварди.

Локациите, на които шофьорите практикуват рейсърските си умения са на бул. „Източен”, както и на кръстовището до ВСИ. Най-редовно дрифтърите документират действията си, като любимата им платформа е Тик Ток.

Дрифтенето обикновено е най-редовна практика на жителите на етническия квартал „Столипиново”, като органите на реда са наясно със страстта на етническото население в махалата към изпълнения в стил „бързи и яростни” и дебнат за евентуални нарушители, но не винаги успяват да ги уловят в крачка.

Оказва се обаче, че не само там се практикуват подобни действия от страна на шофьорите, като от клипчетата става ясно, че тези прояви се извършват и на най-натоварените и оживени булеварди под тепетата.