Забързан водач шпори по тротоара на пловдивски булевард. За това сигнализира читателка на TrafficNews, която е попаднала на абсурдната гледка. Случката се е развила от източната страна на тротоара на бул. „Васил Априлов” № 112.

Читателите ни са засекли автомобила, който се движи без никакви притеснения на тротоара разказаха, че се е движил от северната посока към южната, като след това е завил наляво.

За щастие в този момент не е имало пешеходци по тротоара, тъй като в такъв случай действието му щеше да представлява голяма опасност за околните.

Гражданите многократно са сигнализирали за шофьори в града, които превземат тротоарите и ги превръщат в паркинги, но водач, който си шофира най-спокойно на мястото, предназначено за пешеходци и велосипедисти също не е прецедент, което обезпокоява гражданите.

„Районът е оживен и по тротоара преминават деца, възрастни хора, които нямат толкова бързи рефлекси. Изглежда, че дори и тротоарът не е безопасно място за пешеходците”, споделят още читателите ни.

@trafficnews Забързан водач шпори по тротоара на бул. "Васил Априлов". #trafficnewsbg #Plovdiv #Bulgaria #fyp ♬ original sound - Trafficnews