Психопат е нападнал с бухалка пловдивчанина Георги Стефанов, по-известен като Жоро Визиото в студиото му. Това разказа той пред TNS.bg. Инцидентът станал на ул. „Полк. Сава Моткуров“, където е студиото на  режисьора.

„Бях в офиса и монтирах последните сцени от „Само един живот“ , когато изведнъж непознат мъж нахълта и започна да троши стативите и камерите с дървена бухалка. Хвърлих се и успях да я избия от ръцете му. Успях да натисна паник бутона , след минути пристигнаха служители на СОТ-а , а после и полиция. Мъжът се държеше неадекватно , хвърляше се срещу полицаите“, разказва Стефанов.

По –късно той разбрал , че мъжът, който го е нападнал - Димитър Римпов- живее в апартамент срещу студиото му и има психическо заболяване. Лежал е в диспансера, но в същото време работел и като такси. Преди две години той нападнал една от клиентките си.

Жоро Визиото е категоричен , че не е имал никакви прeрекания с Римпов, но разбрал , че от дълго време той преследва една от героините в новия му филм „Сом един живот“ – Тери. „Обаждал й се, причаквал я, канел я на срещи. Явно е гледал трейлъра на филма и се е побъркал“ коментира режисьорът . 

Смъртоносната комбинация "скорост – адреналин" е темата на филма "Само един живот", в който актьори са известни пловдивчани.  30- минутната лента, режисирана от Георги Стефанов - Жоро Визиото, е напълно готова и премиерата ще бъде на 13-ти март  от 20.00 ч., в  сайта на производителя, както и на страницата на TNS.bg.

Сценарият е с класическите елементи на холивудски екшън - тунинговани коли, тунинговани жени, любов и фатален край. В ролята на нахалния баровец ще видим пловдивския пилот Костадин Щерев - Шпльоки, арх. Божидар Карапанов  играе „приятеля“ на фаталната жена Теодора Христова – Тери. 

Жоро Визиото


Димитър Римпов


Фаталната Тери


TNS.bg