Ето този внушителен монумент се появи на булевард "Найчо Цанов в Пловдив тази вечер. Не къде да е, а на... детска площадка. Снежно и възпитателно.

На ''нещото'' се натъкна читател на Trafficnews.bg, докато разхождал кучето си. "Не мога да разбера на какво е способна днешната младеж! Това е абсолютно вулгарно. Такъв ли пример да даваме за малките деца? Това са го направили доста невъзпитани младежи, и то на детска площадка. Не мога да разбера къде са им първите 7 години възпитание. Такова нещо никъде няма!", възмути се искрено нашият читател.

Въпреки че става дума за т.нар. Съдийски квартал, ние ще се въздържим от издаване на присъди. Но не може да не отбележим, че анатомичният монумент би подхождал много повече на двора на Медицинския университет например. Очевидно е, че скулпторите освен че не са мързеливи - бая сняг са изринали, както се вижда, са и доста добре запознати със Systema genitalis masculina - сиреч мъжката полова система. Което е похвално! 

От друга страна, огромният размер на въпросния монумент малко ни плаши - просто защото ни намирисва на комплексарщина. Нали се сещате - вечният въпрос "Има ли значение големината?"...

Иначе нямаме нищо против шегите, закачките и изкуството - дори когато са от сняг.