Възрастта не само че не е порок, но за нея няма невъзможни неща. Доказателство за това е баба Ани, която е на 95 години и от 5 години насам ходи всеки ден на... фитнес!

Денят на баба Ани всеки ден започва във фитнеса. Тренировката й стартира към 9-9.30 ч. Започва с базови упражнения - пътечка, каране на колело, придърпване на въжета. Прави по 10 повторения, тогава започва да усеща умора.

Казва, че не е решила тя да ходи на фитнес. Решението и инициативата били на нейната внучка. "Ти сега като нямаш физическа работа, стоиш между четири стени. Ще се прегърбиш само да бродираш", казала й тя. След това внучката минала през фитнес залата, проучила как стоят нещата.

Преди 5 години баба Ани не знаела какво е фитнес, но днес вече се чувства по-бодра, по-раздвижена, с по-голямо самочувствие, разказва Нова тв. Във фитнес залата баба Ани намерила много нови приятели. Не срещнала негативно отношение.

Баба Ани е била начална учителка 28 години. Пенсията й е малка, внучката плаща таксата за фитнеса. Разказва, че в залата ходят много пълни хора. Казвала им, че идват, за да поддържат фигура. Тя пък ходила на фитнес за здраве - да не й ръждясват ставите.