Животът на Вежди Рашидов е вън от опасност. Той обаче ще остане в "Пирогов" за наблюдение. Припомняме, че бившият депутат катастрофира около 14:00 часа днес на кръстовището на бул. “България” с бул. “Гоце Делчев”.

Рашидов карал “Пежо Партнър” в посока към центъра на София. Светофарът обаче светнал в жълто, а секунди по-късно - в червено, смятат полицаи.

Вместо да намали обаче, Рашидов натиснал газта, пише 24 часа.

В този момент тръгнали и колите, движещи се по бул. “Гоце Делчев” в посока кв. “Красно село”. Точно на средата на кръстовището Рашидов ги забелязал и опитал да избегне удара, като завил леко вляво. Въпреки това колата му била ударена странично от един от идващите автомобили. Пежото се претърколило по трамвайните релси в средата на булеварда. Първо се ударило откъм страната на шофьора, а след това се спряло странично, но на вратата до водача. Другата кола пък се забила в стълба между трамвайните релси, казаха полицаи. Веднага на място били повикани полицаи и екипи на Спешна помощ, които пристигнали за броени минути. Те прегледали шофьорите. Оказало се, че единият не е сериозно пострадал и останал на мястото на инцидента.