Пиян-залян млад мъж реши да замези с... бисквити и да разреди малко погълнатия алкохол със сок и... ги сви от магазин на ул. "Победа" в Пловдив, предаде репортер на Trafficnews.bg току-що. На всичкото отгоре въпросният пловдивчанин явно е сгазил лука още преди да реши да краде, защото според очевидци е бил току-що свален от патрулка. За нещастие на любителя на сока магазинерката го спипа и той беше разобличен.

Крадецът, видимо пиян и с доста зачервени очи, заради което някои го заподзряха, че е и надрусан, се олюляваше с шишето сок в ръка и чинно чакаше, докато младата продавачка го заплашваше, че "ще го счупи". Момичето беше много ядосано и неколкократно попита фиркания крадец "Не го ли е срам". Него... май не го беше много срам въпреки многото хора, които вече се бяха събрали наоколо.

В крайна сметка добре че патрулката, която продавачката извика, дойде, защото иначе най-вероятно крадецът щеше да бъде "счупен" от самата нея. Така той за втори път в рамките на час се озова рамо до рамо с униформените. Защо е бил прибран първия път, не стана ясно.