Третото издание на инициативата на Мол Марково Тепе „Малките таланти на Пловдив“ днес отново определено конкурираше формата "България търси талант". 21 деца от Пловдив и населени места в региона на възраст между 2 и 15 години се включиха в детския празник, като всеки от тях представи своя талант пред многобройната публика. Певци, танцьори, художници, музиканти близо два часа се забавляваха от сърце, като не само показваха своите умения, но и бурно аплодираха връстниците си. 

Този път тричленното жури бе изключително затруднено при избора си, защото децата показаха не само разностранни таланти, но и много артистичност. И все пак победители бяха излъчени.

 

Първите места бяха за Ивелин и Симона Лукови - брят и сестра, които се представиха по невероятен начин с танца "Аладин и Жасмин". 

Изпълнението на някои от участниците вижте тук: 

Веча са записани и първите трима участници за последното издание на конкурса "Малките таланти на Пловдив", който ще се проведе в неделя, 2 юли от 12 часа на партерния етаж на мола. Записването на участниците става във Фейсбук страницата на Мол Марково Тепе, като изпратите лично съобщение с двете имена на детето, годините и таланта, с който то ще се изяви. Посочете и имената и телефон за връзка на този, който го е записал.

Срокът за записване за текущата седмица е до 12:00 часа, всеки петък. Самото събитие ще се провежда всяка неделя от 12:00 часа, като участниците и техните придружители трябва да са в мола не по-късно от 11:30 часа.

Сигурни сме, че ни очаква отново неповторимо изживяване и истински празник с много забавления. Малките таланти на Пловдив нападат мола! Сцената е тяхна, удоволствието е за всички, а входът е свободен!