Лудото пазаруване, което в продължение на 3 дни разбуни духовете в Мол Марково Тепе в Пловдив и донесе на трима щастливци незабравимо преживяване и невероятни емоции, приключи. Засега. Двама млади мъже и една млада баба си тръгнаха от мола не само с пълни торбички, но и с усещането, че са късметлии. Адреналинът в играта „100 секунди без портмоне в Мол Марково Тепе” беше на макс, усетиха и го участниците, и публиката, и организаторите.

Уникалното за България предизвикателство даде шанс на един пловдивчанин младоженец да си тръгне с всичко, с което успя да напълни количката си за 100 секунди. Програмистът Радослав Шуманов, като един примерен съпруг на две седмици, реши да изпълни всички поръчки на съпругата си Дима и се втурна да й търси боя за коса.

Докато се оглеждаше за съответния номер, той позагуби малко време, но затова пък успя да открие желания дезодорант, маслото със слънцезащитен фактор 50, необходимо за морето тази седмица, както и няколкото крема за лице. Сумата, за която напазарува Радослав и която не плати, се оказа 272 лева и независимо от факта, че не беше голяма, младото семейство беше щастливо и доволно.

Какво им трябва на едни младоженци?!

Вторият щастливец, който имаше шанса да усети от тръпката да пазарува бясно 100 секунди, беше Георги Щуков от Пазарджик. Студентът по медицина е ерген, но и неговото участие в играта премина през сватбите. Оказа се, че печелившият му талон е от пазаруване в магазин Andrews, от който си е купил костюм за… сватба. Засега – чужда.

Георги – като един истински студент и ерген, наблегна на алкохола и… кашкавала. Предназначението на първото е ясно, а второто ще послужи за правене на сандвичи – вечното студентско меню. С тези два артикула и още интересни нещица бъдещият медик похарчи на мола 527,19 лева.

Достойно!

Третата вечер късметът най-после се усмихна на дама. Щастливката, която иначе е счетоводител, се казва Елисавета Ангелова и е от Пловдив. Тя не беше влизала в магазин Триумф, защото се оказа, че в нейното семейство пазарува съпругът й. И въпреки че не познаваше разположението на рафтовете и щандовете, жената си е жена!

Елисавета прояви безпогрешен усет и като една истинска баба заложи на… сладориите. Шоколад, бонбони и всякакви сладости препълниха количката й и ще зарадват двете й внучки. Е, ще има по нещо и за останалите – две бутилки алкохол ще стигнат за една прекрасна почерпка на голямото семейство на Елисавета. Тя си напазарува за 389,26 лева и това според съпруга й, който я подкрепяше през цялото време, е най-голямата й покупка от хранителен магазин.

Потопете се в атмосферата на най-лудото пазаруване, което са виждали пловдивчани. То беше организирано от Мол Марково Тепе и екип на TrafficNews.bg