Дилърът Кадри и компания, заловени в Столипиново, остават окончателно в ареста ВИДЕО

Костадинов и Йосифов не са обжалвали наложените им мерки

Район „Източен“, Пловдив
07.02.2019 13:18 2353 0

Дилърът Георги Костадинов - Кадрито и другите двама задържани – Руслан Йосифов и Виктор Янков, по време на мегаакцията за наркотици в Столипиново преди седмица, остават окончателно в ареста.

Тримата мъже са от Кричим и са привлечени като обвиняеми за държане на 0,5 кг хероин.

Кадрито и Йосифов не са жалили наложените им на първа инсатнция мерки. Днес пред магистратите се изправи единствено Виктор Янков, който от началото на сагата твърдеше, че не е знаел какво пренася. В крайна сметка според съда, от доказателствата по делото и проведените разпити на свидетели,  може да се направи обосновано предположение, че Янков е извършил престъплението, в което са обвинен.

Апелативните магистрати приеха, че липсва опасност същият да се укрие, но смятат, че съществува реална опасност да извърши престъпление при мярка, различна от задържане под стража. Съдът отчете водещата роля на Янков по транспортиране на наркотичните вещества, които са в голямо количество и на висока стойност.

Решението е окончателно.

Припомняме, че хероинът е бил намерен в бурсета в колата на Янков. Той сам е посочил на полицията къде е дрогата. Още на място на улица "Ландос" е признал, че дрогата е предназначена за махалата. Разказал пред униформените, че му е дадена от Кадрито и Йосифов в Кричим, за да я занесе в Столипиново. Там те са го чакали, за да поемат пратката. Полицията ги е задържала преди да я предадат.

Дилърът Кадрито и двама от бандата му остават в ареста СНИМКИ+ВИДЕОЗадържаният в Столипиново с наркотици Йосифов мислел, че пренася билки за чай

За втори път удрят бандата на Кадрито, арестуван в СтолипиновоДилърът и съучстниците му застават пред съда

Дилърът Кадрито задържан от полицията в Столипиново! Половин кило хероин са открили у него ВИДЕО+СНИМКИНегов авер се е опитал да избяга и тогава полицаите са нахлули в механата на ул. “Правда“

Напишете коментар
Вашият коментар през Facebook

Изпрати новина