Известният наркодилър от Кричим - Кадрито, е задържан при акцията на полицията в ромския квартал Столипиново. Той е бил пипнат с половин килограм хероин на Хаджията Груев на ул. "Ландос", предаде репортер на TrafficNews.bg. Заедно с него е имало още трима души, които също са с белезници.

Какво се случва всъщност? От същата кола, в която е бил наркодилърът, се е опитал да избяга пети човек, който е влязъл във въпросната механа, разбита по-късно от полицаите. Те тръгнали след него, за да го изкарат, и тогава се е получила ситуацията, за която TrafficNews.bg вече писа.

И в този късен час Столипиново гъмжи от полицаи и роми! Огромна тълпа се е събрала на ул. "Правда", където по-рано униформени на нахлули в механа. От снимките, които ни изпратиха наши читатели, се вижда, че в заведението е изпочупено всичко - маси, столове, посуда, както и телефон на един от хората вътре. 

Около 200 - 300 души викат "Мафия"! Според хората тук полицаите, нахлули в механата, ги накарали да легнат на земята и се държали много грубо с тях. Те твърдят, че не са намерили нищо, нямало наркотици, и са крайно възмутени от агресивното държание на полицаите. На ул. "Крайречна" също са влизали в заведение.

Преди минути оттук мина полицейска кола, множеството започна да ги освирква и да иска... оставката на Карачанов. Цялата махала е настръхнала. Бившият общински съветник Али Байрам сподели, че в момента правят подписка за колективна молба - ще си търсят правата в прокуратурата. Според него момчетата вътре в механата били млади и са бити без причина.

Акция на полицията в Столипиново! Има бити, на мястото се събра огромна тълпа СНИМКИ+ВИДЕОИма четирима задържани и много полицейски коли

Ето какво се случва в момента в Столипиново, където гъмжи от полиция и разгневени роми ВИДЕОПродължават да прииждат хора, улиците заприличаха на манифестация