Стотици хора помогнаха на малкия Стоян Тепавичаров и вече са събрани 100 000 хиляди лева за лечението му. За момента средствата са достатъчни за два курса на лечение на момчето в Индия и Италия! На 25 април семейството заминава за първото лечение в Индия. Благодарение на дарител, бащата на Стоян също ще придружи семейство си по време на 10-дневния престой в страната.

Родителите на момченцето са изключително благодарни на всички, които подадоха ръка, и призовават, ако все още има хора, които искат да помогнат да дарят средствата на друго нуждаещо се дете. Сумата, която им остане, те също ще пренасочат към друго болно дете.

Подробности по тази и още теми гледайте в обзора на деня на TrafficNews.bg:

Припомняме ви, малкият Стоян има нужда от помощ, тъй като през ноември 2015 година се задавя с царевица и мозъкът му остава без кислород. Момчето дори изпада в клинична смърт, но лекарите от Спешното в Пловдив успяват да го върнат към живот. За съжаление, щетите вече са нанесени - мозъкът на Стоян е увреден.

От този момент развитието на детето е забавено. Надеждата е в различни лечения и постоянна рехабилитация. Родителите на момчето са благодарни на всички хора, благодарение на които, леченито на Стоян ще се осъществи!