В Столипиново всичко е възможно! Включително и това един заспал ром да осуети асфалтиране на цяла улица. Както впрочем се и случи днес. Читател на TrafficNews.bg ни изпрати снимки, на които се вижда как автомобил, паркиран на въпросната улица, стои и не мърда оттам. Което пък е накарало работниците от ремонтната бригада да се размърдат и... да си вдигнат и техниката, и самите себе си. В крайна сметка асфалтирането е спряно. Защото... собственикът на въпросното возило спи.

"Бях до хората, които асфалтират, и те попитаха на кого е колата, за да могат да работят. В това време излезе един от техния род и каза, че собственикът й спи и не могат да го събудят, за да премести колата. Тогава работниците отказаха да махнат стария асфалт, тъй като 3 пъти са били предупредили собственика да си махне автомобила, че да могат да работят. Не може да не е видял, че пътят се ремонтира. Просто не му се маха колата - това е! Само неговата кола е на пътя."

Това разказа нашият читател. Нямаме информация заспалият дали се е събудил вече. И ако се е събудил, дали си е преместил возилото. И дори да го е преместил, ще му бъде ли потърсена отговорност за това, че спря работата на цяла бригада работници. Но понеже става въпрос за Столипиново, отговорите на тези въпроси могат да бъдат и не особено логични...

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg