През цялото време, докато гледахме клипчето, което ни изпрати снощи читател на TrafficNews.bg, в главите ни звучеше рефренът от една стара чалга на Мариана Калчева: Хайде всички на диета, няма мръвки и кюфтета. Лапай чушки и домати, краставици на салати. Не че градският транспорт е най-подходящото място за "лапане", но в пловдивските автобуси човек може да види какво ли не...

"Точно се качих от предпоследната спирката в Коматево и шофьорът слезе... да си пазарува". Така започва разказът на нашия читател, който се връщал след тренировка и пътувал с автобус №1 в Пловдив. И понеже нямал бърза работа, както очевидно и шофьорът на Единицата, той извадил телефона и заснел доматената фиеста на шофьора. Оставяме го без коментар.
 
А на всички онези, които по традиция сега ще започнат да ни убеждават, че и шофьорите са хора, че и те трябва да се хранят... ще им кажем какво мисли младото момче, заснело доматената картинка: "Вече свикнах с подобни простаци, защото всеки ден използвам градския транспорт и повечето шофьори и кондуктори са такива, макар това да не е нормално".
 
И това оставяме без коментар.