Пловдивски ром чистофайник, който по силата на служебните си задължения отговаря точно за това - да е чисто, малко се... попрестара. Явно на хигиениста му е доста скучно сам през нощта, затова си е измислил начин да се забавлява. И то докато се труди!

Работникът на "Чистота", който иначе трябва да мие улиците с вода и сапун, всъщност така хубаво насапунисва паркираните автомобили, че собствениците им на сутринта не могат да си ги познаят. Е, някои от тях, типично по български, пак са недоволни - колите били напръскани, това било безумие, тъкмо си били измили колата на автомивка... и прочие мрънканици.

Ама недейте така! Човекът е виртуоз с маркуча! Пък и най-вероятно съвсем чистосърдечно освен да се забавлява иска и да ви спести някой лев - за автомивката. Голяма работа, че си личали пръските! Затова пък е художествено.

Е, тези от вас, на които им се иска да изстенат онази известна фраза: Хубава работа, ама... циганска!, ще ги посъветваме да дишат дълбоко, да спят през нощта (вместо да гледат през прозорците) и... да си свиркат. Вие сещате ли се за друг вариант?

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg