Три трупа са били намерени в Куклен. Възрастна жена и нейните дъщеря и син са открити мъртви в дома им, научи TrafficNews.bg

Все още не е ясна каква е причината за смъртта на тричленното семейство.

Тримата живеели в нищета. Възрастната жена се грижела за децата, които били с психични проблеми. През последните години обаче била в отпаднало състояние и нямала възможност. Хранели се в социалната кухня в Куклен. От 3 дни не са взимали храна от мястото и заради това е бил изпратен социален работник, който да провери къде са. Той намерил двете тела - на майката и на дъщерята, и подал сигнал в полицията.

През последните месеци Община Куклен е предприела мерки по почистване на дома на семейството, дарен е и бойлер, за да имат топла вода. Включени са и в програмата за хранене на социално слаби семейства. 

"Тази трагедия дойде неочаквано за нас. Призовавам да не се спекулира с този случай преди заключението на съдебните медици. Семейството няма роднини и общината ще поеме погребението им", заяви пред TrafficNews.bg кметът на Община Куклен Мария Белчева.

Веднага след като са намерени майката и дъщерята, бил потърсен и синът. Той е открит в банята на дома, също мъртъв. Съседи разказват, че синът бил безобиден, никога не е проявявал агресия. Бил като талисман на семейството.

Очаквайте подробности!

TrafficNews.bg