TrafficNews.bg задържа лидерската си позиция като най-четения пловдивски сайт през април 2017 година. Това става ясно от месечната статистика на най-престижната онлайн аналитична агенция у нас „Гемиус”. За пореден път медията ни е пред останалите местни конкуренти, а освен това е и най-четеният регионален сайт в цялата страна.

Данните за месеца показват, че през април са ни посетили 319 772 души, като 212 225 са влезли през мобилно устройство, през компютър 142 662, а през таблет 29 589 потребители  (сборът се разминава, тъй като „Гемиус“ отчита влизащите през различни устройства потребители, но ползващи един акаунт). Данните са за уникални посещения.

Двата други пловдивски водещи сайта са след TrafficNews.bg – сайтът Пловдив 24  е с  273 865 посещения, а на трето място е Марица - с 241 163 месечни уникални посещения.

В брояча „Тyxo”, който отчита посещенията всеки ден, за месец април TrafficNews.bg има 2 милиона 438 хиляди посещения.

След като пуснахме изцяло нов дизайн на сайта, който е изработен изцяло в полза на читателите ни, дойде и логичното да се преместим в голям офис, тъй като старият ни отесня. Причината е, че успехите не ни главозамайват, напротив, те ни карат да се развиваме и подобряваме услугите си с всеки изминал ден.

Една от слабостите, които изтъквахте, бе спортната ни секция. Начело на нея вече имаме опитен журналист в лицето на Георги Анастасов, който от 20 години следи изкъсо всяко едно спортно събитие под тепетата. Преди да се присъедини към нашия екип той дълги години завеждаше спортната редакция на вестник „Марица”. Към екипа ни се присъединиха и млади нови попълнения.

За да няма спекулации относно посещенията, ето и официалните данни на „Гемиус”:

 

Резултатите от "Tyxo"