След като вчера ви информирахме, че регистрация на автомобили в КАТ Пловдив не може да се извърши поради изчерпване на наличните регистрационни табели, днес стана ясно и каква е причината за хаоса. Оказа се, че заради 4-те почивни дни миналата седмица фирмата производител е закъсала с поръчките и не е могла да реагира навреме.

В момента в КАТ Пловдив има един-единствен човек, чакащ за регистрация, видя репортер на TNS.bg - Ибрахим от Първомай. Човекът вече трети ден идва до Пловдив и трети ден го връщат, без да му дадат каквато и да е информация кога все пак ще има табели. А всичко това е свързано с много разходи, разказа Ибрахим, който внася коли от чужбина и регистрирането им е част от работата му. Единствената информация, която указва липсата на табели, е поставена до пункта за технически прегледи. Наредените пред гишетата са хора, които си регистрират моторите, защото за тях табели има.

От КАТ ни увериха, че или днес - до края на работното време, или най-късно утре табели ще има. Може би надеждата на Ибрахим днес най-после да получи заветната регистрация и да не хвърля повече излишни пари ще се сбъдне.

Така че, уважаеми читатели, по-добре си спестете ходенето, чакането и късането на нерви, преди да сте сигурни, че дефицитната стока е пристигнала.

 

Единственият автомобил, чакащ за регистрация - БМВ-то на Ибрахим.

Още новини четете ТУК

TNS.bg