Публикацията "Не се възмущавайте от жената на пейката! Здравка е част от реалността! Но на кого му пука?" предизвика освен много коментари на граждани, но и светкавична реакция от страна на заместник-кмета по „Спорт, младежки дейности и социална политика“ в Община Пловдив Георги Титюков. Той заедно с Веселина Ботева – директор Дирекция „Социална политика”, се самосезираха и още предиобед тръгнаха да издирват спящата по пейките жена, за да й окажат помощ.

Значи все пак на някого му пука... 

За съжаление, 38-годишната жена, която напоследък доста пловдивчани засичат по пейките на квартал Смирненски, изчезна и не беше открита от екипа на Общината. Зам.-кметът и директорът обиколиха спирките в района, но от Здравка нямаше следа. Ако някой я забележи, нека да се обади в редакцията, за да сигнализираме Дирекция „Социална политика”, откъдето са готови да помогнат на жената с настаняване и храна.

Припомняме, Здравка – така се казва жената, твърди, че не е бездомна, но вече сме убедени, че това не е така. Очевидно е, че тази 38-годишна жена има проблем. Възможно е той да не е само социален - според наш читател тя е дошла от София преди 4 години и не е добре психически.

Празната спирка...