Тука има, тука - нема. Работи, не работи, работи... Както ви обещахме, продължаваме да следим темата за  електронните табла и звуковата сигнализация в Пловдив, които тази сутрин трябваше да заработят под тепетата. След като ви съобщихме, че към 8 часа това не е факт, към 11,40 получихме съобщение от Общината, в което директорът на ОП „Организация и контрол на транспорта“ Борислав Кръстев твърди, че "Новата система за управление на градския транспорт вече е в действие".

След което обаче буквално ни заля дъжд от читателски сигнали, твърдящи обратното. От тях става ясно, че в 99 от случаите няма звукова сигнализация в автобусите, в някои от тях таблото вътре показва йероглифи и цифри, единствената разлика от вчера е, че билетите са по-големи. Таблата по спирките продължават масово да не работят, а тези, които работят, от време на време си "почиват".

Вижте и снимки, които са достатъчно показателни. Те са направени от двете страни на Камела, на Коматевския възел, срещу Азията в центъра, на бул. "Шести септември", на бул. "Хаджи Димитър", ДКЦ 2, на кино Фламинго...

Още новини четете ТУК

TNS.bg