В последно време все по-често ставаме свидетели на случки, свързани с агресията по пътищата. Вече е направо изключение, ако се случи ПТП, шофьорите спокойно и без излишни емоции да се разберат помежду си - без крясъци, обиди, псувни и юмруци. А като прибавим и присъщата ни байганьовщина и изнервеност, предизвикана в много от случаите от абсурдните ни пътища, безкрайните ремонти и зверски тапи в Пловдив, картинката по улиците под тепетата е повече от ясна. 

За една такава ситуация ни разказа читател на TrafficNews.bg, който е имал "удоволствието" да стане обект на агресия от страна на друг пловдивчанин.

"На 04.08.2016 година мъж на около 40 години ме засече на кръстовището на Семинарията, посока магазин "Билла". Водачът караше с висока скорост - около 70 км/ч, след което премина на червено, засече ме и след подаден от мен звуков сигнал започна да кара бавно пред мен. След което спря и започна да отправя обиди и заплахи. Питам докога ще се позволява подобно ненаказано отношение?" 

Нашият читател ни изпрати снимка на автомобила, чийто собственик очевидно не си пада по забележки и очевидно обича да раздава "справедливост". Публикуваме я не защото си мислим, че можем да превъзпитаме такива хора, а защото така помагаме на един пловдивчанин да покаже по цивилизован и култивиран начин, че той и други като него няма да се съгласят и да търпят всяко агресивно действие на пътя.


Още новини ТУК

TrafficNews.bg