Обръщам се към Вас за съдействие, тъй като явно в Община Пловдив или не знаят какво е състоянието на улиците в Пловдив, или просто нехаят. Изпращам Ви снимки от ул. "Горно Броди" в Кючук Париж, която освен че е тясна, препълнена с паркирали автомобили и с един-единствен вход/изход откъм улица Кичево, също така е приютила и детска градина "Албена" и ОУ "Яне Сандански".

Заради тези два обекта сутрин движението по улицата е изключително натоварено и достатъчно изнервено заради десетките коли, които влизат в тясната улица, всеки се стреми да спре точно пред входа на училището/детската градина, а като прибавим и огромните дупки и шахти, които са зейнали, улицата става непроходима.

Моля отнесете въпроса до компетентните органи и нека те да си свършат работата и да закърпят поне дупките по асфалта... С това, че няма да предприемат мерки за наглото паркиране, отдавна сме се примирили. Но при положение, че си плащаме скъпите и прескъпи данъци, не е редно да си трошим и колите по кратерите, наречени улици. 

Това ни написа читател на TNS.bg, а снимките, които ще видите по-долу, са достатъчно красноречиви. Читателят ни е доста изчерпателен, затова ще спрем дотук. Само ще попитаме общинските власти и кметството на район "Южен": Някой от вас влизал ли е в ул. "Горно Броди"? С автомобил? Или пеша? Ще се радваме на отговор.

 

TNS.bg