Хайде на марковите парфюми! Bulgari, Versace, Calvin Klein! Каквото се сетите... А цената... е, тя е в пъти по-ниска от обичайната. Иначе парфюмите са си оригинални. Какви реплики? Абсолютно оригинални! Ето, помириши - това не е ли Christian Dior? 

Напористият пловдивчанин е толкова убедителен, че бая народ му се вързва. Най-вече тия, които никога не са ползвали нито една от изброените с достолепен акцент световни марки. И не само убеждава с думи, ами направо ти бута някое шише с парфюм в ръката и ако си по-слабохарактерен, даже не усещаш кога си олекнал с 15-ина лева.

Мъжът от снимките е търговец. Няма лошо. Но когато продаваш нещо, което очевидно не е това, за което го представяш, това търговия ли се нарича? Или има друго, доста по-точно, име - откровена измама. Ще кажете - като има балами, да си дават парите за фалшиви аромати. Така е, но освен балами не трябва ли да има и такива, които следят за нерегламентирана търговия?

Ей това се питаха някои по-бдителни пловдивчани, излезли да се поразходят на Главната днес. Някои от тях - ползващи оригиналните Bulgari, Versace, Calvin Klein...

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg