Минути преди Пловдивското дерби да започне бе разпънат огромен плакат на терена "Да дарим надежда на Ники". На плаката се вижда и номера, на който всеки може да пусне смс, за да погне на 23-годишният пловдивчанин да пребори левкимията.

В момента Ники е в УМБАЛ „Св. Георги” Пловдив, където му се провежда химиотерапия, ежедневно преливане на кръв и други процедури, които да стабилизират състоянието му, за да го подготвят за следващата стъпка – костно-мозъчна трансплантация в клиниката за трансплантации, в гр. Висбаден, Германия.

Офертата на клиниката за процедурата и 60 дни болничен престой е на стойност 191 000 евро. След това ще има още 40 дни извънболничен престой за наблюдение, за което ще са необходими допълнителни средства.

От 10 до 18 часа днес в голямата зала на Пловдивски културен институт ще бъде отворена за всички любители на танцовото изкуство. Еднократният вход - дарение за лечението на Ники е на стойност 10 лв., като всеки, който желае, може да дари и по-голяма сума. Посетителите в Деня на танците могат да участват във всички класове обявени в програмата, без ограничение. Графикът вижте ТУК!

Как да дарите?
Изпратете дарителски SMS с текст на латиница DMS NIKI на номер 17 777 (за абонати на Telenor, VIVACOM и Mtel)

 Още новини четете ТУК

TNS.bg