„Обичам го безумно. Той е всичко за мен”, това бяха единствените думи на Миглена Каканашева – Мегз, след като й бе оказана помощ в съдебната зала. Както TrafficNews.bg съобщи, дизайнерката изпадна в истерия и припадна, минути след като чу решението на Окръжен съд – Пловдив, при което възлюбеният й бе оставен в ареста. Магистратите постановиха постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража” спрямо Румен Рончев.

Преди да се строполи на земята, Мегз изпрати към килията Рончев с думите „Обичам те много”, а съпругата на транспортния бос не издържа и каза с ирония „Обичаш го, ти!”.  Бизнесменът обаче остана безмълвен и не обърна внимание на Каканашева. 

„Абсолютен цирк. Всеки път, когато не й отърва, ги прави тези номера”, заяви Зорница Рончева, след като Мегз припадна. Разочарована от решението на съда, жената, придружена от дъщеря си и адвокатите, напуснаха съдебна зала.

Рончев остава в ареста! Мегз избухна в сълзи, изпадна в истерия в съдебната зала СНИМКИ и ВИДЕОКаканашева изплака “Обичам те безумно!“, докато вадеха с белезници бизнесмена

Припомняме, че Каканашева се яви днес в съда напълно неочаквано и обясни, че е тук да подкрепи „мъжа, с когото е“. Това се случи в тотален противовес на събитията от миналата седмица, когато Рончев обвини дизайнерката, че искала да му открадне фирмата и го въвличала в измамна схема. Мегз коментира, че тази реакция на гаджето ѝ Рончев била под влияние на „много тежък психически натиск“ и разкри, че той е внесъл документи за развод със съпругата му Зорница.

Тотален обрат: Мегз се яви в съда, за да подкрепи Румен Рончев! Ето какво каза ВИДЕОГосподин Рончев отдавна е подал документи за развод, заяви Мегз

Как припадна Миглена Каканашева в съдебната зала, може да видите в следващото ВИДЕО: