Издирването на 16-годишната Нели от Раковски приключи успешно, научи репортер на TNS.bg. Ученичката в момента се намира в полицейското управление в Казанлък и семейството й пътува натам, за да я прибере. Все още няма информация какво е правила Нели в града и къде са я открили полицаите.

Припомняме ви, че момичето изчезна преди два дни от дома си. Неизвестно момче счупило ръката й навръх Нова година. След инцидента момичето претърпяла тежка операция и останала в УМБАЛ „Свети Георги” няколко дни за лечение. В деня на изчезването всичко било спокойно, сестра й направила закуска, както всяка сутрин, но малко преди обед Нели просто излязла и оттогава няма и следа от нея.

Пред приятелки тя разказала, че иска да отиде във Варна, но никой не знае дали наистина е стигнала дотам. Възможно е, след инцидента на Нова година и престоя в болница, момичето да е получило някакъв вид депресия или психоза, тъй като лекарите й изписали антидепресанти. Нели е обявена за общонационално издирване, а семейството й призова всеки, който има някаква информация да се свърже с тях.

Още новини ТУК

TNS.bg