Неизвестно момче счупило ръката на 16-годишната Нели от Раковски навръх Нова година, разказа сестрата на момичето пред репортер на TNS.bg. След инцидента момичето претърпяла тежка операция и останала в УМБАЛ „Свети Георги” няколко дни за лечение. В деня на изчезването всичко било спокойно, сестра й направила закуска, както всяка сутрин, но малко преди обед Нели просто излязла и оттогава няма и следа от нея.

Пред приятелки тя разказала, че иска да отиде във Варна, но никой не знае дали наистина е стигнала дотам. Възможно е, след инцидента на Нова година и престоя в болница, момичето да е получило някакъв вид депресия или психоза, тъй като лекарите й изписали антидепресанти. Нели е обявена за общонационално издирване, а семейството й призова всеки, който има някаква информация да се свърже с тях.

За последно младото момиче е видяно в село Долна Махала. Тя се е качила на стоп в малка синя кола и се е отправила в посока Карлово. Облечена е с бяло палто, в момента е с червен цвят на косата, а дясната и ръка е счупена.

Ето и номера на сестрата на Нели- Веси : 0897582011

Още новини ТУК

TNS.bg