Източници на полицията по-рано днес споделиха, че петимата служители на реда от Четвърто районно управление, задържани при акция на полицията и спецпрокуратурата в София, поддържат висок стандарт на живот. Имената им са ясни, както и "дейността" им, заради която бяха закопчани.

Шефът на сектор "Икономичека полиция" - Красимир Кръстев, и полицейските служители Георги Найденов, Марио Дринцолов, Радослав Томов и Антони Апостолов изнудвали за такса "спокойствие" търговци в столичния квартал "Лозенец", за който отговаря Четвърто РУ. В един момент обаче исканите суми станали прекалено големи и жертвите на рекета подали сигнал. 

Така се стигна до ареста на петимата. И ако сега те търкат арестантските нарове, животът им преди това си е бил доста охолен. Читател на TrafficNews.bg изпрати в редакцията снимки на един от закопчаните -  Антони Апостолов, които са достатъчно красноречиви за лукса, който си е позволявал полицаят. Скъпи пури, още по-скъпи часовници и очила, високи скорости, екскурзии в екзотични места...

Вижте ги: