Изключително развълнувано писмо ни е изпратила Юлия Стрехина, съпричастна към съдбата на 3-годишния Валентин. "Респект! Силата на човека е в малките добродетели и големите, големите СЪРЦА... Благодарим, благодарим, че ви има и че и този път заставате до светлия лъч - доброто! 170 000 дарени с обич за теб, малко, борещо се сърчице. За ден е набрана сумата от 70 000 лева, приятели! Така общата сума до момента по дарителската сметка на Валката е вече 170 000 лв. 

Тук думите губят значение... Губят ги, защото делата говорят! Дела, сътворени от Вас, хората съпричастни със съдбата на Валентин и неговото семейство! Хора, които отвориха сърцата си и даряват надежда за здраве и живот на едно българско дете! Поклон пред Вас, пред делата Ви!", ни е написала жената.

Припомняме, Валентин е само на 3 години, а вместо да играе с малкото си братче, трябва да се бори за живота си. Той е с една от най-тежките диагнози - остра Б клетъчна лимфобластна левкемия. Сумата, която е необходима за лечение, е непосилна за семейството. 

Съдбата на малкия Валентин, който само на три годинки трябва да се бори с коварна болест, трогна бургаски майки, които организираха своя акция в подкрепа на детето. Малкият Валентин Зашев е от Кюстендил. Приятелки на майката от фейсбук група за взаимопомощ вече се организират, за да помогнат за събирането на огромната сума. Жените разпродават на своеобраен търг, а събраните средства влизат директно по сметката за лечението на детето.

TrafficNews.bg призова пловдивчани да помогнат на Валката да порасне! Минути след като апелът беше пуснат, в редакцията ни позвъниха десетки наши съграждани, които искаха подробности, за да помогнат на детето. Благодарим на всички тях!

TrafficNews.bg