Милионерът Кяшиф Кяшиф седнал зад волана на специално поръчания джип „Кадилак", в пияно състояние. Той и съпругата му били на парти по случай рожден ден и към 01.00 часа решили да се приберат в Кърджали.

Концентрацията на алкохол в кръвта на бизнесмен №1 на Източните Родопи е над 2 промила, твърди 24rodopi.com. Припомняме, че при зверска катастрофа тази нощ на пътя спирка „Джебел" – Кърджали, до село Глухар, загина съпругата на милионера Кяшиф Кяшиф. Двамата пътували в джипа на бизнесмена „Кадилак".

Катастрофата е станала на прав участък. По всяка вероятно Кяшиф е предприел изпреварване на лек автомобил, който се движил пред тях. „Джипът се движеше пред нас с висока скорост. В един момент се удари в предната кола и изхвърча от пътя. Лекия автомобил остана на платното, но джипът излетя от от пътя като премина през канавките и спря на нивата. Всички еърбеци се бяха отворили, явно двамата са били с предпазни колани. Няколко коли спряхме за да окажем помощ на пострадалите. Обадихме се веднага на спешния телефон 112", разказа очевидец на пътния инцидент.

Автомобилът е бил с много екстри и е сочен за един от най-надеждните автомобили от този клас.  Кяшиф Кяшиф е настанен в МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски". Няма опасност за живота му. 

 

Снимка:24 часа

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg