Нервите на пловдивчани не издържаха! Става дума за всички тези наши съграждани, които са дръзнали да гледат на Младежкия хълм като на място за разходки, спорт, просто отмора сред зеленината от шумния и мръсен град. След като чакаха месеци някой от Общината или район Централен да си свърши работата - сиреч да забрани влизането на автомобили в парка, хората просто си плюха на ръцете и сътвориха... ей този ров.

Не е кой знае колко дълбок, но достатъчно, че да връща онези, които са тръгнали да се разхождат между велосипеди, деца и кучета на четири колела. Репортерът на TNS.bg се убеди с очите си, че никой от мераклиите да се качат до върха на Джендема, не посмя да рискува и премине през изровената дупка.

Това е положението. Докато умните се наумуват, лудите се поровиха, покопаха, издълбаха и в крайна сметка спряха потока от нахалници на колела. Начинът, по който го направиха, не е нито най-красивият, нито най-законният, нито пък най-логичният. Но... свърши работа. Свърши работата на цялата администрация на Пловдив.

Ето така:

Още по темата можете да прочете ТУК

и ТУК;

и ТУК

и ТУК.

TNS.bg