Признаваме си, не получаваме често подобни писма. Даже обратното - сигналите, които "ни пускат" нашите читатели, обикновено са за лоши, проблемни неща. Затова, когато получихме редовете, които ще прочетете след малко, ни стана не само интересно, но и се зарадвахме. Това момче (което засега ще запазим анонимно) веднага ни стана симпатично. Сигурни сме, че ще разберете защо...

"Здравейте, пиша Ви заради едно момиче и силно се надявам да не ме пренебрегнете, тъй като може би Вие сте единственият ми шанс. Знам, че това не е от новините, които по принцип публикувате, но ще се радвам да получа съдействие.

На 22 април, около 20:30 ч. видях едно момиче в "9 Ball Club", който се намира в Капана. Стоеше сама и никой не знае защо не я заговорих тогава. Пушеше цигара, което аз по принцип не харесвам, но имам чувството, че на нея всичко ще й отива. Беше изключително красива, с (може би) кестенява коса. Върнах се петнайсетина минутки по-късно, но за съжаление тя вече не беше там.

Много бих искал да публикувате посланието ми и така то да се види от повече хора. И също така бих искал да остана анонимен, пък нека, ако тя го види, да се свърже с Вас, ако желае, и съответно Вие с мен. На нея искам да кажа, че е най-красивата, която съм виждал, и трети ден не мога да си я избия от главата."

Това е. Очевидно е, че едно момче е влюбено. Любовта го е връхлетяла внезапно и ураганно. Сега няма да коментираме има ли я или не любовта от пръв поглед. Или дали само и единствено заради нечия красота можеш да се влюбиш... Да оставим това на психолозите. Ние просто искаме да помогнем на един млад пловдивчанин да намери момичето, заради което нощите му са безсънни.

И така... момиче, с кестенява коса (май), красиво... Познахте ли се? Или може би познахте съседката си? Или съученичката си?... Обадете ни се!

Още новини четете ТУК

TNS.bg