19-годишният пловдивчанин Димо Райков, за когото снощи се обадиха приятелите му, за да помолят за помощ хора, които са от кръвна група АB, вече е опериран! Операцията е извършена още снощи в УМБАЛ "Св. Георги" - веднага щом са били набавени първите 6 банки тромбоцити. Благодарение на вас, читатели на TrafficNews.bg, които откликнахте мигновено и адекватно, всичко е минало успешно, Димо се чувства по-добре, даже вече приема течности, температурата му спада. Момчето дори се надява да се възстанови до матурите, за да ги вземе успешно.

И в момента продължават да звънят телефоните на приятелите на абитуриента, които бяхме публикували - хората се интересуват как е момчето, събрана ли е кръвта, има ли нужда още от помощ. На всички тях съучениците на Димо казват: Благодарим ви! Ние също се покланяме до земята на тези, които откликнаха на молбата на децата. Не само защото така спасихте живота на едно 19-годишно момче, а и защото накарахте много други 19-годишни българи да повярват в доброто. Затова не се учудваме на тяхната реакция:

"Направо е възхитително колко добри хора има всъщност! Обадиха се хора от Германия, Гърция, Русия, Канада... беше повече от трогващо!"

Това е. След няколко безсънни нощи Димо тази нощ най-после заспа. Спал е от 3 часа досега, уточняват приятелите му. Няма и болки.

Пак ви благодарим!

Всичко за разтърсващата драма ТУК!

и ТУК!

TrafficNews.bg