В любовта мъжете и жените търсят едно и също - перфектният любовник. Има редица показатели, които могат да подскажат на една жена, че насреща си има страстен любовник. Но кои симптоми издават добрата любовница?

Има усет към храната

Мъжете избягват жени, които не знаят какво искат, дори когато става въпрос за избор на храна. Добрата любовница е уверена в изборите, които прави и в моментите, когато сте я поканили на ресторант. Според специалисти човешките вкусове в леглото са също толкова разнообразни, колкото и вкусовете към храната. Някои жени предпочитат японска храна, а не обичат пица.
Така е и в секса. За някои жени стимулирането на гърдите например е силно възбуждащо, докато други биха искали да бъдете по-деликатни във всяко едно отношение. Днешните дами определено не са срамежливи, а добрите любовници са взискателни както към вкусовете на масата, така и към тези под завивките.

Тя се храни възбуждащо

Мъжете обръщат внимание на по-голяма част от жестовете и маниерите на жените. Това как се храни една дама, как борави с приборите, може много да подскаже за нейната сексуалност.
Ако тя се храни бавно, наслаждава се на всяка хапка, оценява всеки вкус, то със сигурност е не само страстна любовница, но и жена, която обичат да прави любов дълги часове.
Добрите консуматори на масата са достатъчно добри и в леглото.

Любимият й сладолед я издава

Според специалисти, всеки може да открие перфектния любовник според избора на сладолед. Тези, които са любители на ледената страст с вкус на кафе, са драматични, изкусителни и големи романтици. Те най-добре се съчетават с любителите на ягодов сладолед. Любителите на ваниловия сладолед са емоционални и изразителни. В любовта най-добре си пасват с тези, чийто любим сладолед е шоколадовият с парченца шоколад и ядки. А ако любим ваш вкус е този на мента, потърсете дама, която обича шоколадов сладолед със заливка.

Тя говори като вас

Казват, че често човек търси себе си в партньора, който е огледално на неговото вербално поведение. Търсите някой, който има същото темпо на говорене като вас, близък на вашия тембър и т.н. Ако дамата, към която имате интерес, разговаря с вас на една и съща тема, в разговора правите едни и същи крачки, бъдете сигурни, че тя е добра любовница и ще постигнете хармония в сексуално отношение.

Целува се добре

Първите няколко целувки са показателни за това какво да очаквате в леглото, ако изобщо се стигне до там. За съжаление целуването почти винаги дава точна преценка за това дали имате насреща добър любовник. Обърнете внимание на това как се целува тя. Не е достатъчно само да ви целува. Добрата любовница използва своите ръце. Тя докосва, пристиска ви, издава стенания. Тя започва с малки и нежни целувки, докато не се слее с вас и ви остави в сексуално очакване.

Тя е добър танцьор

Танците също са показател за това какво ви очаква в леглото. Добрата любовница се движи под такта на музиката така, както би се движила в ритъма на любовта. Бавна, с изпиващ поглед, съблазнителка до последното трепване на всяка една част от тялото й. Тя танцува така, сякаш прави любов. Ако танцът ви харесва, не се бавете, а станете част от него.

Още новини ТУК

TNS.bg

Източник: az-jenata.bg