Ще ти кажа нещо: снимала съм се как правя секс. Крайният резултат? Изобщо не ставаше за гледане. Не защото изглеждахме странно или понеже осветлението е лошо, а понеже с него се държахме толкова фалшиво, че ти става неудобно като се гледаш после на записа. 

В крайна сметка, хората в порно филмите са актьори, те не само го правят, те го продават.
Но не само в порно филмите жените почти стигат до финала само при вида на пенис – Холивуд също дава своя принос към заблудата, че след 20 секунди секс двамата трябва да получат най-силния оргазъм в живота си. В реалността това просто не се случва.

„Истината е, че само 11% от жените редовно изпитват едновременен оргазъм с партньорите си – казва Йън Кернър, психолог, който е направил изследване с 5000 души на тема оргазми.  – Проучванията показват още, че повечето жени не изпитват оргазъм при случаен акт. Той настъпва, когато познаваш партньора по-добре”.

Впрочем, не само жените имат затруднения, когато нещата опрат до голямото О. „Повече от една трета от мъжете страдат от преждевременна еякулация. Кога беше последният път, когато това се случи на Чанинг Тейтъм във филм по Никълъс Спаркс?

Никога няма да забравя раздразнението си, когато започнах да правя секс и разбрах, че ми трябва още малко време и ласки, за да стигна до оргазъм (и със сигурност има още много жени в моето положение). Помислих си, че нещо не е наред с мен или че ми трябват по-добри техники, по-добри любовници, повече практика. Но това беше просто реакция на представата за оргазъм-на-всяка-цена, който развлекателната индустрия налага.

Може би, ако реалистичният секс стане норма в телевизията и филмите, мъжете ще спрат да очакват от нас да свършим в минутата, в която започнат и ще се стараят малко повече, нали разбираш. Само си помисли – това значи край на преструвките веднъж завинаги.

TrafficNews.bg