Надя Чо стана известна със секс колонка в университетския вестник, в която прави преглед на най-добрите места за секс в университета, съобщава NEWSru Israel. И... както се оказа, колонката била забелязана дори и от другата страна на океана.

Колонката "Секс във вторник" във вестник The Daily Californian Надя Чо води вече почти три месеца и не може да се каже, че предишните й статии са по-малко провокативни от последната - за секс маратон из целия университет. Е, по-рано тя пишеше за секс с любимата си, но в последната статия вече си партнира с мъж...

Идеята да разнообрази сексуалния си живот идва на Надя Чо, когато тя забелязала, че преди Деня на благодарността нейната алма матер е "приятно празна", пише тя в The Daily. Тогава тя просто взела един приятел и се отправили в библиотеката.

Хората в читалнята се оказали малко, още повече че двойката си избрала усамотено място - до религиозните книги, които едва ли се преглеждат често. Е, по някое време им се наложило бързо да си обличат дрехите, когато опасно близо до тях започнали да се разкарват хора. Но момичето въобще не било разочаровано: "Сексът невинаги е оргазъм. Понякога това е просто усещането за нещо неприлично и... смехът."

Следващата спирка на секс турнето била студентската аудитория. Тук Надя Чо си позволила още по-секси шегичка - да броди по етажите в долно бельо и да пише мръсни вицове на черните дъски.

Трудно е да се каже на какво ще посвети Надя Чо следващата си публикация. Тя обаче намекна, че сега се чувства по-спокойна и готова за нови експерименти - например да отиде на гола вечеринка и да участва в оргия.

Още новини ТУК

TNS.bg